Workshop Overlap-Parade

Maak een waanzinnige creatie van bestaande kleding, textiel of andere left-overs!

En doe mee met de Overlap-Parade op 30 oktober 2021 tijdens het Van Haag tot Wal Festival in de binnenstad van Enschede.

Om elkaar te stimuleren en inspireren kun je op woensdagavond 22 september van 19.30 – 22.00 uur meedoen met een workshop bij museum het Palthe Huis. Er is plek voor max. 10 personen per workshop, vol=vol op volgorde van aanmelding. De workshops gaan door bij minimaal 4 deelnemers per workshop. Wij hebben materiaal en kledingstukken, maar je eigen favoriete spullen meenemen kan natuurlijk ook! 

Materiaalkosten per workshop €5,00. Voor studenten €2,50 per persoon (inclusief koffie/thee), contant te voldoen op de avond zelf.

Kom in actie tegen over-consumptie en over-productie van textiel

In het kader van het Textiel Festival Twente dagen wij mensen uit om zelf aan de slag te gaan om van overgebleven kledingstukken of ander restmateriaal een nieuwe creatie te maken. Show je creatie op de Overlap-Parade en geef je fantasie alle ruimte.
We gaan natuurlijk zelf ook aan de slag en hopen samen met jullie een fantastische sustainable parade neer te zetten. Doe mee aan de workshop en noteer 30 oktober 2021 alvast in je agenda, want dan gaat het in de binnenstad van Enschede gebeuren! Dus nog genoeg tijd om een prachtstuk in elkaar te zetten.

Aanmelden

Wil je meedoen en/of een workshop volgen? Meld je dan aan middels dit formulier en geef aan dat het om de Overlap Workshop bij het Palthe Huis gaat.

Dit is een initiatief van het Textielfestival Twente. Een festival welke wij van harte ondersteunen. www.textielfestivaltwente.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *