Tentoonstelling Aad de Visser en Martin Hofman

Kunst in de Etalage bestaat dit jaar 20 jaar! Ruim 40 ondernemers en minimaal 45 Kunstenaars verzorgen een geweldig gevarieerde kunst-expositie in de etalages van de Oldenzaalse binnenstad. Een evenement van 1 t/m 23 oktober met kunstenaars van dichtbij uit de regio, maar ook van ver en zelfs van over de grens die hun werk exposeren. In het kader van het jubileumjaar is er een tentoonstelling te bezichtigen in het museum.

Tentoonstelling ‘De Oude Stad’

Oldenzaal inspireert. Dat geldt niet alleen voor het heden maar ook voor het (nabije) verleden. In de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw lieten kunstenaars Aad de Visser en Martin Hofman zich steeds opnieuw inspireren door Oldenzaal. Hun werk bracht hen naar Oldenzaal en zij tekenden de stad keer op keer.

Het Palthe Huis heeft een tentoonstelling ingericht met werk uit de collectie van het museum; van tekenaars Aad de Visser en Martin Hofman.

Vrijkaarten Palthe Huis

Er zijn 100 vrijkaarten beschikbaar; af te halen bij Tourist Info Oldenzaal of het Palthe Huis vanaf 12 september t/m 23 oktober. Te gebruiken tijdens de openingstijden van het Palthe Huis gedurende het evenement Kunst in de Etalage van 1 tot en met 23 oktober.

Meer info over Kunst in de Etalage? Ga naar www.kunstindeetalage.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *