Talent in huis

Hét huiskamerfestival van Oldenzaal!

Oldenzaal barst van het talent. Of het nu zang, dans, “spoken word”, theater, poëzie, circus, verhalen vertellen of muziek is. Elk talent verdient een podium, zeker nu het weer kan! En daarom wordt er op zondag 09 oktober van 12.30 tot 17.30 uur een geweldig huiskamerfestival georganiseerd: Talent in huis!

Huiskamer als podium

Diverse huiskamers veranderen voor een middag in echte podia voor optredens van verschillende, lokale talenten. Bezoekers kunnen hun eigen programma samenstellen en lopend of op de fiets van de ene naar de andere huiskamer verhuizen.

Meer info en aanmelden

Voor meer informatie, het programma (zodra bekend) en het aanmelden van je huiskamer of talent (mogelijk t/m 09 juli 2022) neem je een kijkje op de website van Talent in huis.

Week van de Amateurkunst

Sinds 2015 zijn de 4 grote kunst-en cultuurinstellingen in Oldenzaal verenigd in het Platform Kunst Cultuur Oldenzaal. Het PKCO bestaat uit: Stadstheater de Bond, Bibliotheek Oldenzaal, Cultuurmakelaar Oldenzaal, Stichting Oldenzaalse Musea en Kaliber Kunstenschool. Het doel van het PKCO is om als culturele instellingen meer samen te werken in diverse projecten en voor verschillende doelgroepen. Dit jaar nemen zij samen wederom het initiatief om tijdens de Week van de Amateurkunst een huiskamerfestival te organiseren. Talent mag gezien worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *