Openingstijden > dinsdag t/m zondag 10.00 – 17.00 uur

Openingstijden > dinsdag t/m zondag 10.00 – 17.00 uur

De Grote Oldenzaalse Quiz

WAT WAS HET FANTASTISCH! DE GROTE OLDENZAALSE QUIZ 2020. 

Nog even de winnaars op een rij:
1e prijs VVD Oldenzaal
2e prijs Team Riteco
3e prijs Team Roord
 
WIL JE ALLE VRAGEN EN ANTWOORDEN NOG EENS NALEZEN? OF HEB JE HET GEMIST EN BEN JE NIEUWSGIERIG? KLIK HIER!
 
——-

Dus jij denkt alles te weten over Oldenzaal en hebt wel zin in een avond vol spanning en vertier?! Dan ben je op de juiste plek. 

12 september om 20.00 uur 

Vanuit de Hofkerk strijd je tegen andere teams om eeuwige roem en leuke prijzen. Maar je kunt ook online vanuit huis, de kroeg of sportkantine meedoen! Zolang je maar een internetverbinding hebt. Hoe gaaf is dat? En nog coronaproof ook. De quiz is geschikt voor iedereen met een hart voor Oldenzaal.

Wat kun je verwachten 

Vragen over o.a. evenementen in de stad, de regio, sportief Oldenzaal, de binnenstad en monumenten. We zijn heel benieuwd welk team als beste uit de bus komt!

Aanmelden

Aanmelden is eenvoudig en kan tot en met 8 september. Stuur een mail naar info@palthehuis.nl, geef aan met welk team je mee wil doen (naam) en uit hoeveel personen je team bestaat (min. 2 tot max. 8). Laat ook even weten of je vanuit de Hofkerk mee wil strijden of vanuit een eigen gekozen locatie. Een telefoonnummer is handig. Wij nemen vervolgens contact op om de spelregels verder uit te leggen.  

De Grote Oldenzaalse Quiz is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Oldenzaal Promotie, de Hofkerk, Cultuurmakelaar, Stichting Stadshart Oldenzaal en Stichting Oldenzaalse Musea.