Museumweek 9 – 15 april

Check out our work

Museumweek 9 – 15 april

Op 9 april start de Nationale Museumweek 2018. Ook in Museum het Palthe Huis reden voor een bijzondere activiteit en korting op een museumbezoek!

 

Lezing Alex Engbers

Oud-Oldenzaler Alex Engbers verzorgt vrijdag 13 april een lezing in het Palthehuis. Hij zal spreken over zijn boek ‘Poephout, Dinkel aan de Wolga’. De lezing in het Palthe Huis begint om 19.00 uur en duurt een uur. De entree voor de lezing is gratis voor Museumjaarkaarthouders, overige belangstellenden betalen € 2,50 inclusief museumbezoek. Na afloop is het boek ‘Poephout’ te koop voor een reductieprijs van € 10,-(winkelwaarde €17,95).

 

MuseumkaartMatch avond

Je wilt dolgraag naar die nieuwe tentoonstelling. Maar je kunt even niemand vinden die met je mee wil. Of misschien zoek je iemand om samen regelmatig naar het museum te gaan. Tijdens de MuseumkaartMatch avond op 13 april in het Palthe Huis kan je op zoek naar jouw nieuwe museummaatje!

 

Korting

In het weekend van 14 en 15 april kun je met korting het museum bezoeken. Volwassen bezoekers betalen dan 2,50 in plaats van 5 euro en kinderen mogen zelfs helemaal gratis naar binnen. Daarnaast zijn we dat weekend extra lang open: van 12.00 tot 17.00 uur. De museumjaarkaart is natuurlijk ook gewoon geldig.

X