Ons Oldenzaal

Ons Oldenzaal is het kwartaalblad van het Palthe Huis. Iedere drie maanden verschijnt een nieuw nummer boordevol met artikelen over verschillende onderwerpen uit de historie van Oldenzaal.

In het septembernummer van Ons Oldenzaal

Wat betekent de steen  in de muur van de Plechelmuskerk met daarop het jaartal 1043. Is dat de stichtingsdatum van de kerk of heeft het iets anders te betekenen? Rijn van Welie onderzocht de zaak. Daarnaast  nog leuke artikelen in over de familie Stork, de Marsenkoning Johan Wichers en nog meer interessante stukken. Het tijdschrift is verkrijgbaar bij boekhandel Heinink, Primera, Vako,  kiosk Ome Toon en de Unicefwinkel.

 

Word abonnee van Ons Oldenzaal

en tegelijk lid van de vriendenvereniging

Abonnee zijn van Ons Oldenzaal is nu heel aantrekkelijk.
Voor €22,50 per jaar

  • ontvangt u viermaal per jaar Ons Oldenzaal, een mooi geïllustreerd blad met artikelen over kunst, geschiedenis en cultuur in Oldenzaal
  • krijgt u het boek “Canon van Oldenzaal”gratis.  In dit boek wordt de geschiedenis van Oldenzaal in 27 vensters verteld. Het boek is rijk geïllustreerd met oude foto’s en tekeningen.
  • krijgt u  regelmatig korting op boeken en lezingen
  • als lid van de vriendenvereniging heeft u gratis toegang tot het museum
  • ondersteunt u het Palthe Huis financieel.

Om lid te worden, maakt u €22,50 over op bankrekeningnr. NL37RABO 017 915 9844 ten name van Vrienden Historisch Museum Palthe Huis.

Opzeggingen

Opzeggen van abonnementen van Ons Oldenzaal of  het lidmaatschap van de vriendenvereniging kan tot uiterlijk één maand voor het einde van het jaar. Het kan per brief, t.a.v. vriendenvereniging Palthe Huis, marktstraat 13, 7571 ED Oldenzaal of per email:  vrienden@palthehuis.nl.

Terug in de tijd…

thuis bij de familie Palthe

 

X