Ons Oldenzaal

Ons Oldenzaal is het kwartaalblad van het Palthe Huis. Iedere drie maanden verschijnt een nieuw nummer boordevol met artikelen over verschillende onderwerpen uit de historie van Oldenzaal.

In het decembernummer van Ons Oldenzaal

High Society in Oldenzaal, de regenten-elite in de 17e en 18e eeuw, hoe werd iemand stadsbestuurder. Karakterustieke Oldenzalers; Monsieur le Grimeur. Een workshop voor basisscholen over boekdrukkunsten en poesiealbums. En nog veel meer lees je allemaal in dit nummer. Het tijdschrift is verkrijgbaar bij boekhandel Heinink, Primera, Vako,  kiosk Ome Toon en de Unicefwinkel.

Ook in deze editie van Ons Oldenzaal:

De vacature voor redacteur van Ons Oldenzaal. Meer informatie leest u hier.

 

Word abonnee van Ons Oldenzaal

en tegelijk lid van de vriendenvereniging

Abonnee zijn van Ons Oldenzaal is nu heel aantrekkelijk.
Voor €22,50 per jaar

  • ontvangt u viermaal per jaar Ons Oldenzaal, een mooi geïllustreerd blad met artikelen over kunst, geschiedenis en cultuur in Oldenzaal
  • krijgt u het boek “Canon van Oldenzaal”gratis.  In dit boek wordt de geschiedenis van Oldenzaal in 27 vensters verteld. Het boek is rijk geïllustreerd met oude foto’s en tekeningen.
  • krijgt u  regelmatig korting op boeken en lezingen
  • als lid van de vriendenvereniging heeft u gratis toegang tot het museum
  • ondersteunt u het Palthe Huis financieel.

Om lid te worden, maakt u €22,50 over op bankrekeningnr. NL37RABO 017 915 9844 ten name van Vrienden Historisch Museum Palthe Huis.

Opzeggingen

Opzeggen van abonnementen van Ons Oldenzaal of  het lidmaatschap van de vriendenvereniging kan tot uiterlijk één maand voor het einde van het jaar. Het kan per brief, t.a.v. vriendenvereniging Palthe Huis, marktstraat 13, 7571 ED Oldenzaal of per email:  vrienden@palthehuis.nl.

Terug in de tijd…

thuis bij de familie Palthe

 

X