Fotografie workshop ‘Maak je eigen Meester’

Met behulp van het historische interieur van het Palthe Huis en diverse accessoires, leer jij van kunstfotograaf Mirella de Jong een portret vastleggen zoals men vroeg de “oude Meesters” portretteerde.

Voor wie

Deze workshop is voor iedereen vanaf 12 jaar, met of zonder ervaring in de fotografie. Er is plek voor maximaal 8 deelnemers. Als je in het bezit bent van een camera: neem hem mee! Zo niet, is het zelfs mogelijk om de beelden met je smartphone te maken.

Aanmelden

Deze workshop wordt aangeboden door Kunst in de Etalage en Museum het Palthe Huis i.v.m. het 20 jarige jubileum van Kunst in de Etalage en de Week van de Amateurkunst. Deelname is gratis.

De workshop is in museum het Palthe Huis van 19.00 tot 21.30 uur. Meld je aan via info@palthehuis.nl of bel tijdens openingstijden 0541-513482.

Meer info over Kunst in de Etalage? Ga naar www.kunstindeetalage.nl

Week van de Amateurkunst

De WAK biedt een podium voor mensen die in hun vrije tijd met kunst bezig zijn. Amateurkunst wordt in de spotlight gezet!
Stadgenoten laten zien hoe gepassioneerd zij bezig zijn met muziek, dans, theater, beeldende kunst, zang en andere kunstvormen. In één week tijd zijn vele groepen en individuen actief met diverse activiteiten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *