Op de thee bij tante Michgorius

Op de zolder van het Palthe Huis vond een vrijwilliger een bijzonder kookschrift vol recepten uit de 18e eeuw. In een prachtig handschrift en met veel zorg opgeschreven door tante Michgorius. Anijskoek, wortelenkoekjes en citroentaart klinken alvast heerlijk, maar wat zouden toch een Blanc manger of een schijf op zijn Engels zijn? Reden genoeg voor een bijzondere 18e -eeuwse high tea, speciaal voor alle moeders!

In de Palthetuin worden jij en je moeder voorzien van een volledig verzorgde high tea. Natalie Alferink van Vindom is aan de slag gegaan met de recepten van tante Michgorius en selecteerde er tien om tijdens de middag te serveren. Om 14.30 uur wordt u ontvangen, hierna kunt u tot 17.00 uur genieten van alle heerlijkheden. Tijdens het serveren zal Sandra Schipper (directeur van het Palthe Huis) u meenemen in de wereld van de 18e-eeuwse theerituelen en de deftige dames van het huis.

Om op de thee bij tante Michgorius te kunnen komen in vooraf inschrijven verplicht, het aantal deelnemers in beperkt. De kosten per persoon zijn € 22,95 inclusief alle gerechten, onbeperkt thee en toegang tot het museum. Vrienden van museum het Palthe Huis betalen € 15. Inschrijven van via info@palthehuis.nl.

IMG-20190402-WA0028

BINNENKORT OOK IN HET PALTHEHUIS

HEEFT U EEN VRAAG OF EEN IDEE?