Bezoek het Palthe Huis

Bij een bezoek aan het Palthe Huis is het alsof u in een tijdmachine stapt. In het historische woonhuis ervaart u hoe de familie Palthe in de achttiende eeuw gewoond moet hebben. Bezoekt u het museum met een groep? Op afspraak worden er groepsrondleidingen door het museum gegeven, zowel overdag als buiten de reguliere openingstijden.

Kinderen kunnen bij een bezoek gratis aan de slag met de app ‘Het mysterie van de Gouden Haarspeld’

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

IVM HET CORONAVIRUS ZIJN WIJ GESLOTEN

De Stichting Oldenzaalse Musea volgt het beleid van de Rijksoverheid wat betreft het coronavirus. Daarom is ons museum op dit moment gesloten. We hopen je snel weer te kunnen ontvangen. Zorg goed voor jezelf en elkaar!

ENTREE

Volwassenen

€ 6

 

Kinderen tot 18 jaar

€ 3

 

Museumjaarkaart

Gratis

 

Vrienden

Gratis

 

ICOM

Gratis

CONTACT

BEZOEKADRES
Museum het Palthe Huis
Marktstraat 13
Oldenzaal
0541 513 482
info@palthehuis.nl

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag t/m vrijdag – 12.00 tot 17.00 uur
Zaterdag en zondag – 12.00 tot 17.00 uur

VOORZIENINGEN

Het museum is toegankelijk voor minder validen en voorzien van een minder validen toilet. Eventueel hebben wij voor u ook een rolstoel te leen. Honden (afgezien van geleidehonden) zijn bij ons niet toegestaan. Kinderen mogen het museum alleen bezoeken onder begeleiding van een volwassene.

In het centrum van Oldenzaal is voldoende parkeermogelijkheid. U kunt uw auto dichtbij parkeren op de Ganzenmarkt of onder het winkelcentrum de Driehoek. Oldenzaal is ook per trein goed bereikbaar. Het museum bevindt zich op ongeveer 10 minuten lopen van het station.

VERHUUR

De feestzaal van het historisch woonhuis is een prachtige locatie voor bruidsparen voor een bijzondere huwelijksvoltrekking. Bent u op zoek naar een bijzondere trouwlocatie? Neem dan contact op voor meer informatie.

Ook de tuin van het museum biedt mogelijkheden voor een concert of een kleinschalig evenement. Vraag ons naar de mogelijkheden!