Openingstijden > donderdag t/m zondag 10.00 – 17.00 uur

Openingstijden > donderdag t/m zondag 10.00 – 17.00 uur

Kosten
Volwassenen € 22,50 pp
Kinderen t/m 18 jr.
€ 12,50 pp

Aantal personen
Voor 1 tot max. 8 personen

Vanaf 7 augustus 
Wandel of fiets terug in de tijd
(incl. picknick en museumbezoek)

Wandel of fiets eens achteruit in plaats van vooruit. Niet letterlijk, maar terug in de tijd! Je kiest uit verschillende historische routes en verkent de omgeving te voet of op je fiets. Toe aan pauze? Stop onderweg om van een heerlijke picknick te genieten.

Wat een goed idee! Trek er eens lekker op uit en leer gelijk de historie van Oldenzaal kennen. Maak een “Stadswandeling”, wandel de “Monumentenroute” of fiets bijvoorbeeld de “RouTextiel” of “Gevelteken route”. Speciaal voor gezinnen is er “Het geheim van Hades” of een “Gevel speurtocht”. Begin of sluit af met een bezoek aan het Palthe Huis of museum de Pelgrim en stop onderweg voor een heerlijke picknick. Dat wordt smullen, want de (koel)rugzak die je meekrijgt zit vol lokale producten van Aanstreekelijk.

Wil je fietsen, maar heb je geen eigen fiets bij je? Geen probleem. In de buurt kun je een fiets huren (behalve op zondag).  

Lees eerst de huisregels. Dit arrangement kun je boeken van donderdag t/m zondag en moet je minimaal 48 uur van te voren reserveren. Klik op de button hieronder en vul het formulier in. Je reservering is pas definitief als je van ons een bevestiging hebt ontvangen. Komt het met bakken uit de lucht? Neem dan contact met ons op om een nieuwe afspraak te maken of bezoek alleen het museum.  

Prijs volwassenen: € 22,50
Prijs kinderen (<18 jr.): €12,50

Een heerlijk dagje uit. Tot gauw! 

Arrangement boeken


Bekijk ook deze arrangementen

Rondleiding

Ontdek de rijke historie van Oldenzaal tijdens een rondleiding in het Palthe Huis. Het verhaal van de stad start in de Bronstijd met de urnenvelden op de Thij en eindigt met de hoogtijdagen van de textielindustrie in de negentiende eeuw... 

Boek op verzoek

De historische bibliotheek van het Palthe Huis is de meest bijzondere kamer van het hele huis. Niet alleen was het een kamer waar niet zomaar iedereen mocht komen, de kamer bevat ook een unieke collectie van boeken uit de 16e, 17e en 18e eeuw...