Openingstijden > dinsdag t/m zondag 12.00 – 17.00 uur

Openingstijden > dinsdag t/m zondag 12.00 – 17.00 uur

Kosten
€ 60,00 

Aantal personen
Voor 2 tot max. 5 personen

Leeftijd
Vanaf 12 jaar

Duur
1 tot 1.5 uur

Escaperoom

Kom jij uit de escaperoom en bepaal je de toekomst van de wereld?!

Het is 1980 en de Koude Oorlog is in volle gang. De Sovjet Unie en Amerika staan lijnrecht tegenover elkaar in een wapenwedloop zoals de wereld die nog niet eerder heeft gezien. Achter de schermen wordt de strijd gevoerd door spionnen en onderzeeboten.

Kom naar de Escaperoom in het Palthe Huis en bepaal de toekomst van de wereld! Als het jullie lukt om de vele mysteries te ontrafelen zal de natie jullie eeuwig dankbaar zijn.

Kosten: €60,00 
Leeftijd: vanaf 10 jaar
Aantal personen: 2 tot max. 5 personen 
Duur: 1 tot 1.5 uur

Lees eerst de huisregels. De escaperoom is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Beeldbouw, AssortiMens, Universiteit Twente en de Stichting Oldenzaalse Musea. Met dank aan de Gemeente Oldenzaal.

Boeken op aanvraag en min. 48 uur van te voren. Klik op de button hieronder en vul het formulier in of mail naar info@palthehuis.nl. Je reservering is pas definitief als je van ons een bevestiging hebt ontvangen. 

Vragen? Neem contact met ons op. 

Arrangement boeken


Bekijk ook deze arrangementen

Rondleiding

Ontdek de rijke historie van Oldenzaal tijdens een rondleiding in het Palthe Huis. Het verhaal van de stad start in de Bronstijd met de urnenvelden op de Thij en eindigt met de hoogtijdagen van de textielindustrie in de negentiende eeuw... 

Boek op verzoek

De historische bibliotheek van het Palthe Huis is de meest bijzondere kamer van het hele huis. Niet alleen was het een kamer waar niet zomaar iedereen mocht komen, de kamer bevat ook een unieke collectie van boeken uit de 16e, 17e en 18e eeuw...