1 juni Paltival

1 juni Paltival

Dirk Scheele en vele andere komen naar Paltival!

Op zaterdag 1 juni wordt de Palthetuin omgetoverd tot een waar kinderparadijs. Paltival! Is een vrolijk festival voor kinderen van 2 tot 8 jaar en zit bomvol met (theater)voorstellingen, muziek, workshops, verkleden, zingen, dansen, eten en nog veel meer. De timetable is inmiddels gepubliceerd op www.paltival.nl en wie bijv. Dirk Scheele niet wil missen koopt in de voorverkoop zijn kaartjes voor slechts € 5,00.

De grote culturele instellingen van Oldenzaal organiseren Paltival! voor de 2 tot 8-jarigen in Oldenzaal en omgeving. Op zaterdag 1 juni wemelt het in de Palthetuin van de ratten tijdens de 2e editie van Paltival! De rattenvanger van Hamelen is namelijk het thema van dit jaar.

Op het hoofdpodium speelt kinderpopster Dirk Scheele de leukste liedjes, gaan Kapitein Kromspijker en zijn stuurvrouwe Sophie op avontuur en speelt de Kidsband van Kaliber Kunstenschool. Daarnaast zijn er voorstellingen van Debora ter Horst (een verhaal met een staartje) en Zuleika de Verhalenvertelster. Genoeg te zien dus. Maar er is ook veel te doen: Maak een rondrit met Prinses Paltival in een heuse koets, volg een workshop van illustrator Charlotte Dematons of kom in beweging bij de workshop Rattendans!

Naast de vele activiteiten op het festivalterrein zijn er ook versnaperingen, zoals IJs van Het Zoete Wief, koffie en thee van Sven en is er natuurlijk ook wat te eten verkrijgbaar. Liever zelf een broodje en wat te drinken meenemen van thuis? Geen probleem.

Kaarten à € 5,00 (volwassen en kinderen) zijn online te koop via www.stadstheaterdebond.nl en tevens bij de balies van Stadstheater de Bond, VVV Tourist Info Oldenzaal, Museum het Palthe Huis en de Bibliotheek Oldenzaal. Zeker weten dat je het terrein op kunt? Koop dan in de voorverkoop je kaartjes.