Vrijwilligers gezocht voor bloemenproject

Vrijwilligers gezocht voor bloemenproject

Bloemen zijn een prachtige toevoeging aan ieder huis, zeker wanneer het een historisch huis betreft. Het Palthe Huis wil de bloemstukken terugbrengen in het historische woonhuis op een bijzondere manier: door ze zelf te gaan kweken. Samen met De Höfte gaat het museum daarom op zoek naar vrijwilligers.

 

Samenwerking

Het museum mag voor het kweken van de bloemen gebruik gaan maken van een stukje grond bij De Höfte. Vlak naast de bijen, zodat ook zij meteen meeprofiteren van de bloemenpracht voor hun honing.

 

Vacature

Voor het project worden minimaal 5 vrijwilligers gezocht. Groene vingers zijn handig, maar niet noodzakelijk. Je wordt namelijk goed begeleidt in het kweken. Meer interesse in het maken van de boeketten dan het kweken? Dat kan natuurlijk ook!

 

Aanmelden

Aanmelden als vrijwilliger voor het project kan via info@palthehuis.nl of telefonisch via 0541 513 482. Meer informatie is te vinden via www.palthehuis.nl.