Ons Oldenzaal zoekt auteurs

Ons Oldenzaal zoekt auteurs

Het kwartaalblad Ons Oldenzaal is op zoek naar enthousiaste auteurs die willen bijdragen aan het blad. Heb je interesse in de historie van Oldenzaal en vind je het leuk om hierover te schrijven? Dan is dit misschien wel iets voor jou.

Viermaal per jaar verschijnt Ons Oldenzaal met artikelen over de historie van Oldenzaal en omgeving. De onderwerpen zijn divers: markante personen, bijzondere historische gebeurtenissen, belangrijke panden of een landschappelijk element. De lezers bestaan uit de Vrienden van Museum het Palthe Huis en losse abonnees met een historische interesse.

Als auteur lever je 1 of meerdere keren per jaar een artikel aan over een onderwerp dat je interesse heeft. Onderwerpen kunnen ook bepaald worden in samenspraak met de redactie. Waar mogelijk helpen we je met het doen van onderzoek.

Wil je meer weten of wil je meeschrijven aan Ons Oldenzaal? Neem dan contact op met de redactie via info@palthehuis.nl.