ONS OLDENZAAL IS VERNIEUWD

ONS OLDENZAAL IS VERNIEUWD

Het laatste nummer van Ons Oldenzaal, dat op 29 juni is uitgekomen, heeft een nieuw uiterlijk. De frisse vormgeving sluit aan bij de nieuwe huisstijl van het Palthe Huis en geeft het tijdschrift een vlotte uitstraling.

Daarnaast zijn er enkele nieuwe rubrieken gestart, die aansluiten bij de wensen van de huidige lezers. Zo is de rubriek  ‘Internet, Oldenzaal en …”gestart, waarin iedere keer websites worden belicht waarmee amateurhistorici hun voordeel kunnen doen. Daarnaast wordt aan de behoeft  van nostalgie tegemoet gekomen met de rubriek “Karakteristieke Oldenzalers.” Hierin wordt iedere keer over een markante Oldenzaler uit de jaren ’50  verteld, met afbeeldingen van een spotprent en foto’s uit de tijd van toen. Ook valt er nu voordeel te behalen uit het lidmaatschap; in ieder nummer zit een kortingsbon voor een boek. Kijk voor meer informatie over een lidmaatschap op deze pagina!

In het nieuwe nummer staat daarnaast een belangrijk artikel van Dick Schlüter, die het geheim van de Tankenberg ontsluierd heeft. Ons Oldenzaal is te koop bij alle tijdschriftenkiosken in Oldenzaal en bij boekhandel Broekhuis in winkelcentrum De Vijfhoek.