NIEUW FESTIVAL: HET PALTIVAL!

NIEUW FESTIVAL: HET PALTIVAL!

Wil je zelf een stokpaardje maken? Een echte ridder ontmoeten? Meezingen met een groot kinderkoor? Een bijzondere voorstelling over ridders en kastelen zien? Dansen als een echte prinses? Of wil je liever meerijden in een koets en een mooi verhaal horen? Dit alles én meer kan je beleven op het Paltival! Dus laat de ophaalbrug neer, klim op je paard en kom op 8 juli!

Er is een nieuw festival in Oldenzaal: Het Paltival! Het is een vrolijk festival speciaal voor kinderen van 2 tot 8 jaar dat bomvol zit met (theater)voorstellingen, muziek, workshops, verkleden, zingen, dansen, eten en nog veel meer.

 

Maak je kroontje voor het Paltival tijdens ‘Kunsten op Straat’

Alle prinsen en prinsessen die zich goed willen voorbereiden op het Paltival! kunnen op 4 juni in de Palthe Tuin vast een kroontje maken zodat ze gepast voor de dag komen op 8 juli.

 

Samenwerking

Het Paltival is een initiatief van de volgende organisaties:

Joliens Theaterhuis, Museum het Palthe Huis, Theater de Bond, Kaliber Kunstenschool, Bibliotheek Oldenzaal, CircusTheaterBureau Demiori, de Bovenschools Cultuur Coördinator en de Cultuurmakelaar.

 

Informatie Paltival! 2017

Datum:                  8 juli 2017
Tijd:                       12.00 tot 17.00 uur
Leeftijd: 2-8 jaar (met ouders/verzorgers)
Entree:                  € 5,-
Locatie:                Tuin van het Palthe Huis

Het Paltival! wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Oldenzaal, Stadsnoabers, Kiwanis Club Oldenzaal en de Gelderman Stichting.