Inloopdag verbouwing 17 juni

Inloopdag verbouwing 17 juni

In april 2017 wordt gestart met de verbouwing van het Palthe Huis. Het museum is toe aan een grondige renovatie, de laatste verbouwing van het museum stamt uit de jaren 60 van de vorige eeuw. In de afgelopen 2 jaar zijn de plannen voor de vernieuwing van het Palthe Huis stap voor stap verder ontwikkeld. Met als basis die nieuwe visie van het museum is er een voorlopig ontwerp gemaakt voor de herinrichting en verbouwing van het museum. Dit bestaat uit 4 onderdelen: een nieuwe entree, herinrichting van het historische woonhuis, de realisatie van een educatieve ruimte en de bouw van een vaste presentatie over de stad Oldenzaal.

In april starten we met de bouw van de educatieve ruimte, hierna gaan we verder met de herinrichting van het historische woonhuis. Tijdens de verbouwing blijft het Palthe Huis open voor het publiek. Daarnaast houden we ‘Inloopdagen’ waarop vrijwilligers aanwezig zijn om meer informatie te geven over de verbouwingsactiviteiten.

Op zaterdag 17 juni bent u van harte welkom in het Palthe Huis. Van 14.00 tot 17.00 staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden!

X